Şehit Nuri Çelik İlkokulu


Vizyon: Vatansever demokratik, insan haklarına saygılı, çağdaş, gelişime ve değişime açık, araştırmacı, hoşgörülü, sosyal ilişkilerde başarılı, doğal dengeyi korumayı ilke edinen ahlaki ve kültürel değerlerine sahip çıkan, öğrencileri kendi yetenekleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefleyen ŞEHİT NURİ ÇELİK İLKOKULU VE ŞEHİT NURİ ÇELİK ORTAOKULUYUZ.

Misyon: Milli ve manevi değerlerin yaşam tarzına dönüştüğü, ilgi, beceri ve yeteneklerinin doğrultusunda kendini bilim, sanat ve spor dallarında, bir üst kuruma yönlendirebilen, çevre bilincinin ön planda tutulduğu, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çaba harcadığı bir okul ortamı hedefliyoruz.

Başarılar: OKULLAŞMA ORANI %100 DÜR. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz e-Twinning projesinde 1 öğretmen ve 4 öğrenci ile yer almış ve proje sonucunda danışman öğretmenimiz ve okulumuz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında ilçe genelinde düzenlenen ilkokullar arası Futsal turnuvasında okulumuz ikinci (2.) olma başarısını göstermiştir. Okulumuz sporlar faaliyetlerine katılımın yanında ilçe genelinde düzenlenen 4.sınıflar bilgi yarışmasına ve ilkokullar arası İstiklal Marşı okuma yarışmalarına katılmıştır.

Saatler: Ders başlama saati 08.30, bitiş saati ise 14.20´dir.
Isınma: Okulumuzun ısınması kalorifer ile yapılmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuz taşıma merkezi konumunda bulunmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılında 4 köyden 2 servis aracı ile toplam 14 öğrencimiz taşıma kapsamında okulumuzda eğitim görmektedir. Okulumuza öğretmenlerimiz servis aracı ile ulaşım sağlamaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında ilçe genelinde düzenlenen ilkokullar Arası Futsal turnuvasında okulumuz ikinci (2.) olma başarısını göstermiştir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında okulumuz e-Twinning projesinde 1 öğretmen ve 4 öğrenci ile yer almış ve proje sonucunda danışman öğretmenimiz ve okulumuz Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır.
Diğer Hususlar: Okulumuz sporlar faaliyetlerine katılımın yanında ilçe genelinde düzenlenen 4.sınıflar bilgi yarışmasına ve İstiklal Marşı okuma yarışmalarına katılmıştır.

Telefon - 05059296030 (Okul Müdürü)

Belgegeçer -

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sehitnuricelikio.meb.k12.tr

Adres - Üçağaç Mahallesi Halil Pehlivan Sokak No 12 Kadışehri/YOZGAT

Öğretmen :3
Öğrenci :33
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :510
Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - OKULUMUZUN YERLEŞİM YERİ DAHA ÖNCE KÖY OLMAKLA BİRLİKTE 2009 YILINDAN İTİBAREN İLÇE MERKEZİNE BAĞLI BİR MAHALLE DURUMUNA GELMİŞTİR.

Adres - Üçağaç Mahallesi Halil Pehlivan Sokak No 12 Kadışehri/YOZGAT

Ulaşım Okulumuza ulaşım servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklığı 7 km, İl Merkezine uzaklığı ise 105 km´dir